Home / Velp / Twee mannen opgepakt voor koperdiefstal spoor in Velp

Twee mannen opgepakt voor koperdiefstal spoor in Velp

VELP – Op de Emmastraat in Velp heeft de politie in de nacht van woensdag op donderdag twee Arnhemmers opgepakt in verband met diefstal van koper. De twee werden op heterdaad betrapt na een melding van een getuige.

Omstreeks kwart voor vier zagen getuigen twee mannen in de weer bij de spoorwegovergang aan de Emmastraat in Velp. Agenten troffen daar even later een 19-jarige Arnhemmer aan die een container bij zich had waarin enkele rollen lood en een hoeveelheid koperdraad. De man bleek ook inbrekersgereedschap bij zich te hebben. Omdat er volgens getuigen sprake was van twee mannen gingen agenten naar de tweede op zoek. Die werd even later liggend onder een geparkeerde auto aangetroffen. Het bleek om een 22-jarige Arnhemmer te gaan. Beide mannen zijn meegenomen naar het politiebureau en zitten vast. De buit is in beslag genomen.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.