Home / Eerbeek / Inbreker in Eerbeek overlopen

Inbreker in Eerbeek overlopen

EERBEEK – Bij een woning aan de Loenenseweg in Eerbeek is dinsdag ingebroken. Toen de bewoonster thuiskwam, sloeg een inbreker op de vlucht. Het is niet duidelijk of er iets is gestolen. De politie heeft de inbraak in onderzoek.
De inbraak is rond 14.15 uur bij de politie gemeld. Toen de bewoonster thuis kwam, zag zij een onbekende op de vlucht slaan. De inbreker is de Loenenseweg overgestoken en richting het bos weggelopen. Er bleek een raam te zijn geforceerd om de woning binnen te komen.

De politie heeft de inbraak in onderzoek. In de omgeving is buurtonderzoek gehouden en het Team Forensische Opsporing zal een sporenonderzoek verrichten. Getuigen worden verzocht om contact op te nemen via 0900-8844.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.