Home / Dieren / Roparunners zoeken sponsor

Roparunners zoeken sponsor

DIEREN – Een groep hardlopers van de Dierense atletiekvereniging Gelre is ruim een jaar bezig zich voor te bereiden op de Roparun 2012. Stichting Roparun houdt zich bezig met het verwerven van gelden en donaties om het leven van mensen met kanker zonder zicht op genezing te verzachten. Men moet dan denken aan het financieren van goede pruiken, speciale matrassen en het verblijf van de patiënt met familie in een vakantiehuisje. Als tegenprestatie voor alle sponsorgelden en donaties loopt de groep AV Gelre Team Dieren 520 kilometer van Parijs naar Rotterdam. De vrachtwagen welke meegaat naar Parijs en ook weer mee teruggaat naar Rotterdam heeft nog een groot vrij oppervlak waarop een potentiële sponsor zijn naam of logo kwijt kan. Donaties zijn welkom op rekeningnummer 313671745 ten name van Gelre Roparun Team Dieren.

www.gelreroparun.nl
Rob van Dis, tel. 06 – 36037336
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.