Home / Bronkhorst / The Gallery Open

The Gallery Open

BRUMMEN – Het nieuwe tennisseizoen werd mede dankzij de hoofdsponsor The Gallery in Brummen van 26 maart tot 1 april ingeluid met The Gallery Open bij de BTCB in Brummen. 176 deelnemers hadden zich voor het toernooi ingeschreven. Het is ieder jaar weer een weerzien van spelers die elkaar voordat de competitie begint op een sportieve manier wil testen. Er werd fanatiek, maar ook fair gestreden. De gezelligheid voerde de boventoon. Op zondag werden de finales gespeeld.

Bij de Heren Dubbel 5 werden Rob Straver en Martijn Witteveen eerste, bij de Gemengd Dubeel 5 Claudia Reusink en Peter Oversteegen, bij de Heren Dubbel 6 Dirk Albers en Jan Lebbink, Dammes Dubbel 6 José Nijhuis Van Brakel en Marcella Verheij, Gemengd Dubbel 6 Ria Slijkhuis Korting en Jan Lebbink, Heren Dubbel 7 Rob Straver en Remco Altena, Dames Dubbel 7, Maaike Evers Jansen en Kim Fransen, Gemengd Dubbel 7 Monique Bruggink Van Amerongen en Hans ten Bosch, Heren Dubbel 8 Hans Beking en Berrie Driessen en bij de Dames Dubbel 8 Henrike Petrie en Marlies Ruumpol.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.