Home / Rheden / Vrachtwagen veroorzaakt ravage

Vrachtwagen veroorzaakt ravage

DE STEEG – Op de A348 tussen Arnhem en De Steeg is woensdagochtend een ravage ontstaan door een gekantelde vrachtwagen. De rijbaan tussen knooppunt Velperbroek en Rheden was urenlang gestremd. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Omstreeks half negen verloor een 41-jarige vrachtwagenchauffeur uit Staphorst de macht over het stuur van zijn trekker met oplegger. De combinatie, geladen met glas, raakte een passerende auto bestuurd door een 20-jarige man uit Arnhem. Deze auto werd door de klap een weiland in geslingerd. De vrachtwagen kantelde, sloeg over de kop en kwam dwars over de rijbaan tot stilstand. Beide betrokken bestuurders waren met de schrik vrij gekomen. De 41-jarige Staphorster zou tijdens het rijden zijn afgeleid; hij wordt verdacht van gevaarlijk rijgedrag. 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.