Home / Bronkhorst / HV Brummen verkoopt tulpen

HV Brummen verkoopt tulpen

BRUMMEN – Na het grote succes van vorig jaar, heeft handbalvereniging Brummen dit jaar weer met tulpen verkocht. De bloemen werden per dag vers gehaald bij tulpenkwekerij Arjan Wesselink te Empe. Veel leden en ouders van HV Brummen hadden zich aangemeld. Op dinsdagavond heeft de jeugd en een aantal dames gelopen. Op donderdag hebben de dames de avond voor hun rekening genomen. Op zaterdag hadden we van Bruno Lendering, de Spar in Brummen een kraampje aangeboden gekregen om tulpen te verkopen in de winkel.
“Alle avonden was een groot succes. De meeste mensen hadden gelezen dat we kwamen en de tulpen vlogen als zoete tulpjes over de toonbank. Bij de kraam ging het in de ochtend nog een beetje moeizaam, maar aan het eind van de dag waren alle tulpen verkocht”, aldus een woordvoerder van de club.
In totaal zijn door de leden en ouders 1120 bossen verkocht. De opbrengst is zeker de moeite waard en we kunnen er weer een hoop activiteiten van doen. Deze actie krijgt volgend jaar dan ook zeker een vervolg.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.