Home / Dieren / Echtpaar Oosterlaken 60 jaar getrouwd

Echtpaar Oosterlaken 60 jaar getrouwd

DIEREN – Op zondag 8 april, Eerste Paasdag, was het 60 jaar geleden dat de heer en mevrouw Oosterlaken-Nijboer in het huwelijk waren getreden. Loco-burgemeester Ronald Haverkamp bracht in Dieren een bezoek aan het echtpaar.

De heer Oosterlaken is 86 en mevrouw Oosterlaken is 82 jaar. Ondanks hun hoge leeftijd hebben zij beide een redelijk goede gezondheid. Het echtpaar geniet dan ook volop van het leven en wonen zelfstandig in een mooi huisje in Dieren.
Arie Oosterlaken heeft bijna 40 jaar bij de Nederlandse Spoorwegen gewerkt. Zijn laatste standplaats was op het station in Dieren. De heer Oosterlaken lost graag een puzzel op en werkt graag in de tuin. Op zijn hometrainer heeft inmiddels de hele wereld rond gereisd! Ook nu nog fietst hij elke dag wel 20 tot 25 kilometer.
Ook Mies Nijboer houdt niet van stilzitten; dagelijks fietst zij naar Dieren om boodschappen te doen of te winkelen. Ze zingt graag in het koor van de Rooms Katholieke kerk in Dieren. Mies Nijboer waren jarenlang werkzaam bij de gezinszorg in Dieren en heeft nu zelf hulp in de huishouding.
Het echtpaar reist nog regelmatig met het openbaar vervoer naar hun kinderen en kleinkinderen, die door het hele land wonen. Ze gaan graag op vakantie. Een paar jaar geleden maakten zij een bijzondere reis naar Lourdes, in een camper, samen met hun vier kinderen.
De heer en mevrouw Oosterlaken-Nijboer hebben behalve vier kinderen ook acht kleinkinderen – foto: Han Uenk

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.