Home / Eerbeek / D.I.O. beste Service Drogist van 2012

D.I.O. beste Service Drogist van 2012

EERBEEK – De resultaten van het GFK panel service Benelux voorjaarsrapport zijn bekend.D.I.O. is uitgeroepen tot beste servicedrogist van Nederland èn de één-na-beste drogist van het jaar! D.I.O. heeft de andere drogisterij ketens daarmee achter zich gelaten.

Op de aspecten: deskundigheid personeel, keuze drogisterij-artikelen, goede kwaliteit en netheid van de winkel scoorde D.I.O. een eerste plaats. De doelstelling voor volgend jaar is na de test duidelijk; de huidige drogisterijketen van de troon stoten en de beste drogist van Nederland worden in alle categorieën! Een eerste stap is al gemaakt, want D.I.O. heeft 1.000 artikelen in prijs verlaagd om zo de scherpste prijzen en aanbiedingen te hebben.

In onze regio is een D.I.O. drogist in Eerbeek: D.I.O. Drogisterij Parfumerie Binco,
Loenenseweg 6a, www.diobinco.nl.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.