Home / Rheden / Open Huis nieuwbouwproject Grinthuizen in Rheden

Open Huis nieuwbouwproject Grinthuizen in Rheden

RHEDEN – Zaterdag kunnen geïnteresseerden tussen11.00 uur en 13.00 uur in het Infopunt van project Grinthuizen terecht voor informatie over de woningen. Het Infopunt staat op de bouwlocatie aan de Groenestraat, tegenover de Europalaan. Roy Vredegoor, verkoopmanager van Ten Brinke Vastgoedontwikkelaars is aanwezig in het Infopunt.

Grinthuizen bestaat uit circa 184 woningen. Hiervan worden er 79 woningen verkocht. De overige woningen worden verhuurd door woningbouwcorporatie Vivare. In Grinthuizen zijn onder andere nog twee-onder-één-kapwoningen, rijwoningen, vrijstaande en halfvrijstaande woningen te koop. De architectuur van de wijk sluit aan op de huidige bebouwing in het dorp Rheden maar heeft wel een eigentijds karakter.

Meer informatie over nieuwbouwproject Grinthuizen en de woningen kunt u vinden op www.grinthuizen.nl. Ook kunt u het bouwproject volgen via Twitter en Facebook.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.