Home / Laag-Soeren / Dit keer wél Paasvuur

Dit keer wél Paasvuur

LAAG-SOEREN – Ook dit jaar was het weer spannend of het Paasvuur in Laag-Soeren wel door kon gaan. De natuur in de omgeving lag er kurkdroog bij. Gelukkig viel er vlak voor het weekend nog wat regen en kon de fik er in!

Honderden mensen genoten van het traditionele vuur dat zaterdag door Soerens Belang en in samenwerking met de Dierense Brandweer aan de Badhuislaan werd ontstoken. Semper Crescendo zorgde bij het licht van de benzinelantaarns voor muziek en de lange schaduwen die de het grote vuur over het terrein trok, zorgden voor de traditionele sfeer in Soeren. Het Paasvuur ging vorig jaar vanwege de droogte niet door wegens bosbrandgevaar en ook nu was het weer even spannend. Het was de voorbije weken erg droog geweest. Gelukkig besloot de brandweer na een paar kleine buitjes dat het dit keer wél kon en dat betekende dat zich weer een gezellig dorpsfeest voltrok, waar honderden mensen op af kwamen. Soerens Belang zorgde voor warme chocolademelk en glühwein en het dorp is weer van z’n snoeihout af.

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.