Home / Beekbergen / Rijbewijskeuring, voordelig en eenvoudig via Regelzorg

Rijbewijskeuring, voordelig en eenvoudig via Regelzorg

BEEKBERGEN – Senioren die op de datum dat hun rijbewijs verloopt zeventig of ouder zijn, dienen een medische keuring te ondergaan. Ook chauffeurs jonger dan zeventig jaar die een C/D/E rijbewijs aanvragen of verlengen moeten sinds 2005 worden gekeurd. Via Regelzorg is dit voordelig en eenvoudig te regelen. In de Hoge Weye in Beekbergen worden op 18 april, 16 mei en 13 juni rijbewijskeuringen gehouden. Voor het maken van een afspraak kan men terecht via tel. 088 – 23300 of www.regelzorg.nl.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.