Home / Hall / Succesvolle kinderkledingbeurs Hall

Succesvolle kinderkledingbeurs Hall

HALL – Op Goede Vrijdag was het een drukke bedoeling in basisschool De Vossestaart in Hall. In de gymzaal stonden rekken vol met zomerkleding klaar voor de kinderkledingbeurs. Ook werd er speelgoed verkocht en nieuwe kleding van Mom to be en haaraccessoires van Kleine Draakjes. De beurs werd druk bezocht en vele mensen gingen met tassen vol naar huis. De organisatie kijkt terug op een geslaagde beurs en kijkt nu alweer uit naar de najaarsbeurs op 12 oktober.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.