Home / Klarenbeek / Concert in de tuin

Concert in de tuin

De Amerikaanse pianist Andrew Wright geeft zondag 16 september van 14.00 tot 16.00 uur een openluchtconcert in de Oude Broekstraat 12 in Klarenbeek. De kaartverkoop is inmiddels gestart. In het Oost-Veluwse buitengebied speelt hij voor een 500-koppig publiek sprankelende werken van onder andere Mozart, Chopin en Liszt. Het concert op de Steinway vleugel wordt anders dan anders. Het lichte en gevarieerde programma speelt zich af in het groen van de weilanden met het weidse uitzicht en het geluid van de natuur. De prijs bedraagt 8 euro. Speciaal voor kinderen met pianoles speelt hij twee korte werken van Scriabin en Grieg. Kaarten zijn te koop via www.concertindetuin.nl.

Tel. 06 – 20090381
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.