Home / Spankeren / Koeien weer de wei in

Koeien weer de wei in

SPANKEREN – De tachtig koeien van boer Burgers in Spankeren staan sinds zaterdag weer in de wei. Driehonderd belangstellenden waren op dit feestje afgekomen, toen de boer de koeien uit de stal vrijliet. Met een licht voorjaarszonnetje in de lucht kon het publiek aanschouwen hoe vrolijk de koeien de eerste stappen in het voorjaarsgras zetten. Het was dit jaar de tweede keer op rij dat de familie Burgers er een evenement van maakte. Een traditie gaat het niet worden want de boer vindt dat volgend jaar een andere Spankerense melkkoeien boer aan de beurt is. – Foto Han Uenk.
 

Lees ook

Samen denken over kanaalzone

SPANKEREN – Paul Keulen, stagiair van GWW Ingenieurs in Dieren, doet onderzoek naar participatie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.