Home / Bronkhorst / Flessenactie Jumbo groot succes

Flessenactie Jumbo groot succes

BRUMMEN – Wouter van de Bunt van Jumbo Brummen overhandigde vrijdag een cheque van 465 euro aan Dik Koopman en daarmee kwam een einde aan een unieke statiegeldactie. Bij de innameautomaat van flessen in de winkel kon men door middel van een keuzeknop het statiegeld rechtstreeks doneren aan stichting Alpe d’Huzes, ter bestrijding van kanker en het onderzoek ernaar.

Één van de acties van de stichting is de bekende Alpe d’huzes waarbij dik Koopman samen met duizenden andere deelnemers gaat trachten de Alpenreus Alpe d’Hues zes keer te beklimmen op een dag. Iedere deelnemer dient hiervoor minimaal 2500 euro aan sponsorgeld te verzamelen. De opbrengst van deze Jumboactie maakt het voor Dik Koopman tot een extra stimulans om goed te gaan presteren.

www.opgevenisgeenoptie.nl
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.