Home / Velp / CombiFit trapt af

CombiFit trapt af

VELP – Op het complex van tennisvereniging Beekhuizen in Velp is de eerste clinic gehouden van de Windmill 50 plus CombiFit manifestatie. Dit sportieve evenement is een initiatief van TV Beekhuizen in samenwerking met de gemeente Rheden, Tennisopleiding Midden-Gelderland, Sport Medisch Centrum Papendal, fysiotherapie Ter Horst, Sport- en gezondheidscentrum De Cirkel, vereniging Natuurmonumenten, badmintonvereniging De Velpse Meppers, volleybalvereniging Arvero, Arnhemse hockeyclub, jbv Boul’ Animo, Ski+Fit en Sportieve Evenementen Peter Oversteegen.

Gedurende tien weken krijgen de deelnemers elke donderdagmiddag een uur tennisles, gevolgd door kennismaking met een andere sport of activiteit. Aanmelden is nog steeds mogelijk via windmillcombifit@gmail.com of bij Marjan Begemann via tel. 06 – 26220360.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.