Home / Eerbeek / Schut Hoes Cartons wordt donateur van KIEMM

Schut Hoes Cartons wordt donateur van KIEMM

EERBEEK – Op woensdag 11 april reikt Liane van der Veen, project manager van stichting KIEMM (Kinderen In Eerbeek Maken Muziek) een certificaat uit aan Bert-Jan van Bolhuis, Managing Director van Schut Hoes Cartons. Stichting KIEMM heeft een speciaal certificaat ontwikkeld voor bedrijven die donateur worden van KIEMM.

KIEMM heeft tot doel het terugbrengen van professioneel muziekonderwijs in de bovenbouw van alle basisscholen in Eerbeek en de andere dorpen en buurtschappen binnen de Gemeente Brummen. De stichting wil een bloeiende muziekcultuur in Eerbeek en omgeving stimuleren zodat ook volgende generaties kinderen kennis maken met muziek. Dat gaat niet vanzelf. Om elk kind een instrument in bruikleen te kunnen geven, is er veel geld nodig. Daarom is KIEMM voortdurend op zoek naar donateurs.

Liane van der Veen is verheugd dat Schut Hoes Cartons donateur wordt van KIEMM: “Met een geschiedenis van meer dan 125 jaar in Eerbeek is Schut Hoes Cartons één van de eerste begunstigers van KIEMM. We zijn blij en trots dat Schut haar betrokkenheid bij het dorp voortzet in de vorm van een donateurschap van KIEMM.”
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.