Home / Leuvenheim / LTC teams zijn begonnen aan competitie

LTC teams zijn begonnen aan competitie

LEUVENHEIM – Afgelopen zaterdag begon de KNLTB competitie. De twee Leuvenheimse teams behaalden wisselende resultaten. Het eerste team legde het in de tweede klasse thuis af tegen Seven Aeren en verloor met 0-5. In en tegen Westervoort wonnen de debutanten van LTC 2 met 4-1.

De enkelspelen van Rob Straver (tegen een servicekanon) en Grada Asta gingen redelijk duidelijk verloren met 1-6, 3-6 resp. 3-6 en 2-6. De punten voor LTC 1 moesten uit de dubbels komen.
Dat leek de dames dubbel Wooning-v.d.Burg te gaan lukken maar een spierscheuring van Sigrid v.d. Burg op matchpunt bij een 5-3 voorsprong in de tweede set (na 6-2 winst in de eerste set) betekende opgaaf en dus verlies.
De herendubbel Van Raai-Straver speelde op zich een goede pot maar het was steeds net niet: 1-6 en 3-6 voor hun Zevenaarse opponenten. Met dezelfde cijfers ging de laatste partij in de mixed dubbel verloren.

In Westervoort opende het gelegenheidsduo in de damesdubbel Jose Vrolijks-Inge Savenije het debutantenbal en verraste met degelijk spel hun veel jongere tegenstanders.Zij wonnen met 2-6 en 3-6. Kim Witteveen sloeg zich in de dames enkel naar 6-1 winst in de eerste set, gaf het initiatief weg in de tweede (2-6 verlies) maar liet in de beslissende derde set zien wie de sterkste was: 6-2 winst. Maurice Blok en Jan Scholten trokken de heren dubbel na een gelijk opgaand begin zowel in de eerste als de tweede set naar zich toe en wonnen met 6-3 en 6-4.
De heren enkel werd snel gewonnen met 6-0 en 6-1 waardoor LTC met 4-0 voorkwam.
Westervoort redde de eer door de mixed dubbel van Maurice en Kim te winnen met 6-0 en 6-4. Voor LTC een beter resultaat dan vooraf ingeschat.
 

Lees ook

Leuvenheim wandelt

LEUVENHEIM – Op zondag 5 november hield Leuvenheims Belang een herfstwandeling. Met zo’n 15 dorpsgenoten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.