Home / Bronkhorst / Michael van den Berg naar Sportclub Brummen

Michael van den Berg naar Sportclub Brummen

BRUMMEN – Zutphania-verdediger Michael van den Berg (20) heeft – in navolging van zijn ploeggenoot en doelman Daniel Steenbergen – er ook voor gekozen om zijn voetballoopbaan voort te zetten bij Sportclub Brummen.

Zutphania houdt na dit seizoen op te bestaan en Van den Berg ziet in de Brummense voetbalvereniging een prima club om zich als voetballer verder te ontwikkelen. “Ik heb een gesprek gehad met trainer Ronald Dekker en hield daar een goed gevoel aan over. Ik denk met de keuze voor Sportclub Brummen de juiste te hebben gemaakt. Als ik kies is dat bewust, ik ben geen clubhopper”, aldus de jonge voetballer. Michael van den Berg heeft zijn jeugdopleiding gehad bij FC Zutphen en is op 16-jarige leeftijd bij Zutphania gaan voetballen. Met 17 jaar kwam hij in het eerste elftal terecht en is daar nu met zijn vierde seizoen bezig.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.