Home / Bronkhorst / Dames-1 doen aan teambuilding

Dames-1 doen aan teambuilding

BRUMMEN – In het kader van teambuilding en sociale binding, heeft bijna de hele damesselectie in het Paasweekend gezellig samen gegourmet. Aansluitend werd het clubhuis van ‘culinaire plek’ omgetoverd tot ‘bioscoop’, waar op grote scherm een leuke film werd gekeken. De organisatie was in handen van aanvoerster Sylvia – zij had er iets heel leuks van had gemaakt; compliment! Enige technische ondersteuning werd door Anne’s vader verleend, omdat een kabeltje dienst weigerde, waardoor er niets meer van de kleuren en het geluid klopte. Anne’s vader – werkzaam in deze wereld – loste in no time het probleem op, waarvoor dank!

De grote groep Oeken dames liet zien een leuk team te zijn, dat naast voetballen (zij staan bovenaan in de promotiepoule) ook op sociaal gebied heel bewogen is en het goed met elkaar kan vinden. Het is leuk te zien dat juist de dames op veel fronten het goede voorbeeld geven binnen de vereniging en de gemeente. Deze meiden – met name Sylvia Karsenbarg en Sharon Zijlstra – waren ook al betrokken bij de organisatie van de zeer geslaagde vriendinnen dag, die enkele weken geleden werd gehouden. Van deze vriendinnen dag worden nu al de vruchten geplukt; er is al concreet interesse van verschillende meiden, die de gezelligheid bij vv Oeken hebben ontdekt.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.