Home / Eerbeek / Eerbeekse Schaakclub

Eerbeekse Schaakclub

EERBEEK – Op de Eerbeekse Schaakclub werd donderdag de 24e ronde van de onderlinge competitie gespeeld. De uitslagen waren: Wim Geurink – Ed v.d. Griendt 1-0, Gerrit v.d. Spreng – Gerrit Nikkels 0-1, Roel Gerritsen – Hil v.d. Burg 0-1, Johan Put – Theo Heijerman 0-1.
In verband met de laatste OSBO wedstrijd van dit seizoen in Deventer, is er donderdag 12 april geen clubavond in Eerbeek omdat er niet voldoende spelers zullen zijn voor de onderlinge competitie. Er staan nog twee rondes voor de onderlinge competitie op de agenda te weten op 19 april en 3 mei.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.