Home / Doesburg / Doesburger lichtgewond bij overval in eigen woning

Doesburger lichtgewond bij overval in eigen woning

DOESBURG – Drie personen hebben zaterdag een overval gepleegd op een woning aan de Oranjesingel in Doesburg. De bewoner raakte daarbij lichtgewond. De politie is direct een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Kort na de overval kon de politie één persoon aanhouden die mogelijk iets met de overval te maken heeft.

Omstreeks 21.10 uur drongen de drie daders de woning van het slachtoffer binnen. Zij bedreigden de man en er ontstond een schermutseling. De drie gingen er vervolgens te voet vandoor richting de steegjes achter de Beatrixstraat. Of er iets is buitgemaakt wordt nog onderzocht. Kort na de overval troffen agenten in de omgeving een jongen aan die aan het opgegeven signalement voldeed. Hij is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor nader onderzoek.

Het zou gaan om 3 licht getinte jongens van tussen de 16 en 18 jaar oud. Hun lengte wordt geschat tussen de 1.70 en 1.80 m. Zij waren allen in het donker gekleed. Heeft u de jongens zien lopen of heeft u andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Neemt u dan contact op met de politie door te bellen naar 0900-8844. Anoniem reageren kan ook. Bel dan naar 0800-7000.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.