Home / Eerbeek / Ladies Only

Ladies Only

Ruim dertig dames deden onlangs mee aan de Ladies Only, een mountainbike tocht speciaal voor dames, georganiseerd door Last Gear. Niet alleen leden van de mountainbikevereniging, ook introducés waren welkom om eens kennis te maken met Last Gear. Zij konden zelfs, indien nodig, een mountainbike en helm lenen. De route was aangepast aan de beginners en onderweg was er tijd voor vragen en uitleg. De dames hebben ruim twintig kilometer afgelegd door de bossen rond Eerbeek en Loenen. Er was een afwisselende route uitgezet, grotendeels over brede paden, zodat onderweg gezellig gekletst kon worden, maar ook met enkele uitdagende single tracks en wat klimmetjes. De dag is afgesloten bij het clubhuis van Last Gear, waar enkele dames hun zelfgebakken appeltaart uitdeelden. De volgende Ladies Only vindt plaats op zondag 23 september. Dames die ook eens willen mountainbiken zijn welkom bij Last Gear. Informatie is verkrijgbaar via ladies@lastgear.nl.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.