Home / Doesburg / Doesburg zamelt 36675 kilo textiel in

Doesburg zamelt 36675 kilo textiel in

DOESBURG – In 2011 hebben de inwoners van de gemeente Doesburg 36675 kilo textiel ingezameld. Humana verzorgt de textielinzameling in de gemeente Doesburg in opdracht van afvalbeheerbedrijf Berkel Milieu. In 2011 heeft Humana met een netto-opbrengst van bijna een ton programma’s ondersteund in zuidelijk Afrika. 45 Duizend mensen zijn hiermee bereikt. Het ingezamelde textiel biedt met een duurzaam tweede leven verschillende nieuwe kansen.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.