Home / Bronkhorst / Automobiliste met slok op botst bijna tegen politieauto

Automobiliste met slok op botst bijna tegen politieauto

BRUMMEN – De politie heeft vrijdagavond een 37-jarige automobiliste uit Arnhem aangehouden, omdat ze gedronken had. De vrouw gaf een politieauto op een rotonde geen voorrang, waardoor agenten hard moesten remmen om een aanrijding te voorkomen.

Surveillerende agenten reden rond 23.45 uur over de rotonde op de N348 bij Brummen. Ze hadden voorrang, maar kregen dat niet van een automobiliste. De agenten moesten remmen om te voorkomen dat er een aanrijding ontstond. De vrouw is staande gehouden en uit een blaastest bleek dat ze gedronken had. Ze is overgebracht naar het politiebureau waar ze een promillage blies van 0.8. Ze kreeg een bekeuring en een rijverbod.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.