Home / Bronkhorst / Eieren zoeken in Dierenpark

Eieren zoeken in Dierenpark

BRUMMEN – In park ‘t Goor in Brummen konden kinderen zaterdagmiddag weer paaseieren zoeken. De jongste deden dit samen met hun ouders of verzorgers in het dierenpark, de ouderen in de naastgelegen speeltuin en tussen de struiken. Elk gevonden papieren ei kon na afloop worden ingeleverd. Ze kregen er een echt gekookt en beschilderd ei voor terug. In totaal waren drie gouden eieren verstopt. Wie een van deze had gevonden, kreeg een leuk cadeau van de organisatie.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.