Home / Klarenbeek / Havikshof en roofvogeltuin Klarenbeek weer open

Havikshof en roofvogeltuin Klarenbeek weer open

KLARENBEEK – Vanaf zondag 8 april, eerste Paasdag, opent de Roofvogeltuin de Havikshof wederom haar deuren voor publiek. De tuin die voorzichtig weer groen kleurt, is dan te bezichtigen en men kan de diverse vogels bewonderen.

Sinds vier maanden is er bijzondere nieuwe bewoonster, Aquilla de zeearend, Bald Eagle. Een imposante vogel die op termijn aan de shows zal gaan deelnemen.
Dit seizoen zal voor het eerst entree gevraagd worden voor een tuin bezoek. De helft hiervan zal naar de Stichting Alpe d’HuZes van het KWF fonds gaan, waar het Van Dalen fietsteam in juni dit jaar aan zal deelnemen. De roofvogeltuin Havikshof steunt de actie, Opgeven is geen Optie!
De tuin is geopend op zaterdag en zondagmiddag van 13.00 tot 16.30 uur.Buiten onze openingstijden kan de tuin op afspraak iedere dag bezocht worden. Wie een vliegshow wil bijwonen of een rondleiding door de tuin, kan dit alleen doen op afspraak. Ook als men met een groep langs wil komen graag even een afspraak maken.
Deze tuin is uitstekend geschikt voor bruidsreportagens en ligt aan de Oudhuizerstraat 36a te Klarenbeek telefoon 055-3012798 (voor reserveringen bereikbaar tussen 20.00 en 21.00 uur).
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.