Home / Bronkhorst / Filmen met je mobiel: Brummen Draait Door

Filmen met je mobiel: Brummen Draait Door

BRUMMEN – Brummen Draait Door is de titel van een filmevenement speciaal voor de Brummense jeugd. Jongeren tussen de twaalf en achttien jaar mogen een filmpje maken met hun mobiel. Een selectie van filmpjes wordt op woensdag 6 juni in park ’t Goor vertoond op groot scherm.

Iedereen is tegenwoordig filmkunstenaar, nu het met een mobieltje zo makkelijk is om iets op te nemen. Daarom dit project Brummen Draait Door. Jongeren uit de gemeente Brummen worden gevraagd een filmpje te maken van maximaal vijf minuten. Hier moet wel een kort verhaaltje of thema in terug te vinden zijn. Wie wat hulp nodig heeft, kan vrijdag 4 mei meedoen met de workshop Filmen met je Mobiel, gegeven door een docent van het Nederlands Instituut voor Mediakunst. Er is een workshop tussen 15.00 en 16.00 uur en één tussen 16.00 en 17.00 uur in Jongerencentrum Blitz. Aanmelden hiervoor kan via www.brummendraaitdoor.nl. Hier is het ook mogelijk een filmpje in te sturen. De leukste filmpjes worden dan in de Buiten Bios vertoond op woensdag 6 juni, in plaats van de film die normaal op deze plek op groot scherm wordt vertoond.
Brummen Draait Door is een speciale activiteit van de Brummense Buiten Bios, in samenwerking met het jongerenwerk van SWB. Het wordt georganiseerd in het kader van het twintigjarig bestaan van de Culturele Stichting Gemeente Brummen, die dit vierde lustrum viert met een programma voor de jeugd.

www.brummendraaitdoor.nl
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.