Home / Hooiland / Hooiland feest in nieuw jasje

Hooiland feest in nieuw jasje

HOOILAND / KLARENBEEK – Het Hooiland heeft vorig jaar afscheid moeten nemen van het basisonderwijs en dat betekent dat er geen Hooilandfeest meer is met de school, maar dat is voor de oranjecommissie geen reden om het Hooilandfeest niet door te laten gaan. Het feestweekend staat zelfs al gepland op 1, 2 en 3 juni op en rond het terrein van buurtgebouw Samüel aan de Brinkenweg 111 in Klarenbeek.

Het feest wordt dit jaar gehouden in samenwerking met Bazo, buurtvereniging Apeldoorn Zuid Oost. Het feest begint 1 juni met een voorstelling van de Battemse Revue. Op zaterdag staat het vogelschieten voor de jeugd vanaf twaalf jaar op het programma met aansluitend het grote feest, met medewerking van de showband Millennium. Op de zondag wordt het geheel afgesloten met ene fietstocht.
 

Lees ook

Jubilarissen Vrouwen van Nu Hooiland

HOOILAND – Op de jaarvergadering van de afdeling Hooiland-Klarenbeek-Apeldoorn van Vrouwen van Nu, zijn een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.