Home / Rheden / Gewonde bij aanrijding in Rheden

Gewonde bij aanrijding in Rheden

RHEDEN – Een motor en auto zijn vrijdagmiddag met elkaar in aanraking gekomen op de Oranjeweg in Rheden. Waarschijnlijk door een onoverzichterlijke situatie of verkeerde inschatting, is een automobiliste vanuit de Lijsterstraat de Oranjeweg opgereden en heeft daar de motorrijder over het hoofd gezien. De berijdster kwam hierbij ten val en is met nekklachten naar het ziekenhuis gebracht. De schade viel mee op het eerste gezicht.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.