Home / Rheden / Veluwezoom ideaal oplaadplekje

Veluwezoom ideaal oplaadplekje

Het natuurtransferium bij Nationaal Park Veluwezoom in Rheden is één van de mooiste oplaadlocaties in Nederland. Stichting e-laad startte de zoektocht. Een vakjury koos drie mooiste plekken uit 67 genomineerde locaties. Stichting e-laad zet zich in om op deze plekken nog voor de zomer een publiek oplaadpunt voor elektrische auto’s te plaatsen. Bij de keuze is gekeken naar een plek in Nederland die in de zomer druk bezocht wordt en waar een oplaadpunt zou kunnen komen op publieke grond. Het Natuurtransferium bij de Posbank is winnaar geworden in de categorie Natuur. De jury ziet voor zich dat je de auto parkeert bij het oplaadpunt en deze na de wandeling terugvindt met een volle accu. In de categorie Water won de veerboothaven van Den Helder, het Drielandenpunt in Vaals werd winnaar in de categorie Pretparken en Attracties.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.