Home / Velp / Tien jaar Galerie Riet Art

Tien jaar Galerie Riet Art

Galerie Riet Art viert dit jaar alweer haar tienjarig bestaan uit het adres aan de Emmastraat in Velp. Riet Zomerdijk heeft in die afgelopen tien jaar veel kunstenaar de mogelijkheid gegeven hun werk te exposeren. In deze traditie loopt momenteel een expositie van de Groningse kunstenaar Akarui. Zijn heldere en soms humoristische kijk op de mens geeft zijn werken een unieke uitstraling. Beelden gaan verder dan alleen een klinische weergave, achter iedere beeltenis zit een verhaal. Dit wordt vormgegeven in verschillende materialen, zoals brons, kunststof of klei. De vrouw, in al haar schoonheid, is het hoofdthema van het werk van Akarui. Iedere bezoekers krijg, in het kader van het jubileum een kleine attentie. Riet Art is geopend van woensdag tot en met zaterdag tussen 13.00 en 17.30 uur.

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.