Home / Bronkhorst / Litouwers aangehouden na inbraak

Litouwers aangehouden na inbraak

BRUMMEN – Na een inbraak in een woning aan de Cortenoeverseweg in Brummen heeft de politie drie Litouwers aangehouden. Het trio is gevlucht in een gestolen auto, maar kon later worden aangehouden.

De politie kreeg woensdagmorgen na 11.00 uur een melding van een woninginbraak. De bewoner kwam thuis en heeft de verdachten betrapt. Het trio vluchtte in een auto, waarvan het merk en kenteken konden worden doorgegeven en nagetrokken. Het uit Duitsland afkomstige kenteken bleek als gestolen geregistreerd te staan. Via de politiemeldkamer zijn de omliggende teams in kennis gesteld. Even later is de auto in Voorst gesignaleerd, onderweg richting Deventer. Het trio is aangehouden en ingesloten voor verhoor. Bij de inbraak werden sieraden en geld buitgemaakt. De auto moet eerst op sporen worden onderzocht en pas dan wordt duidelijk of de buit in de auto ligt.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.