Home / Laag-Soeren / Duathlon voor Alpe d’Huzes

Duathlon voor Alpe d’Huzes

LAAG-SOEREN – Loopgroep de Jutberg houdt zaterdag 28 april een duathlon voor twee dames die meedoen aan de beklimming van de Alpe d’Huez in het kader van de Alpe d’Huzes. Twee echtgenotes van lopers van de loopgroep doen mee aan deze actie om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. De opbrengst van deze duathlon is hier dan ook voor bestemd. Alle lopers van de loopgroep hebben inmiddels een sponsorlijst ontvangen en hopen deze vol te maken. Daarnaast kunnen ook anderen deelnemen aan deze tocht. Via tel. 06-40814208 kan een sponsorlijst worden aangevraagd.
De tocht is 14 kilometer lang en bevat onder andere een beklimming van de Lange Juffer. Vertrek en aankomst is op camping de Jutberg, thuisbasis van de loopgroep. De tocht wordt volbracht in duo’s, waarvan één persoon loopt en één iemand fietst. Er mag zo vaak als gewenst worden gewisseld, maar het duo moet altijd bij elkaar blijven. Vooruit fietsen mag dus niet.
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.