Home / Velp / Memory Kampioenschap

Memory Kampioenschap

VELP – twee weken lang waren de leerlingen van obs De Kameleon in Velp in de ban van het tweejaarlijkse Schoolkampioenschap. De jongelingen van de school maakten juist dit jaar een zeer goede kans om te winnen. Het gezelschapsspel Memory werd namelijk gespeeld en iedereen weet dat vooral kleuters daar erg goed in zijn.
Alle leerlingen van de school hebben fanatiek en erg sportief gestreden. Onderbouwers en bovenbouwers testten het geheugen via een strijd in de eigen groep, halve finale en tenslotte: de finale (foto). Deze werd gespeeld tussen Danny Schouten uit groep 3 en Naomi Ravestein uit groep 8. Het werd een spannende strijd met Naomi als uiteindelijke winnaar. Naast de twee bekers die zijn uitgereikt, kreeg elke deelnemer eeuwige roem.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.