Home / Oosterhuizen / Paashaas bezoekt obs Oosterhuizen

Paashaas bezoekt obs Oosterhuizen

OOSTERHUIZEN – Op donderdagmiddag hebben alle leerlingen van O.b.s. Oosterhuizen eieren gezocht in het weiland naast de school. De Paashaas had voor iedere groep een andere kleur eieren verstopt en ook nog eens voor iedere groep een gouden ei! De leerlingen van groep 7 en 8 hebben allemaal een leerling uit groep 1 of 2 geholpen met zoeken. De Paashaas had flink zijn best gedaan, maar gelukkig hebben de speurneuzen van onze school alle eieren weten te vinden.
 

Lees ook

Geslaagde kermis

OOSTERHUIZEN – De kermis in Oosterhuizen tijdens het Pinksterweekend was een groot succes. Voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.