Home / Beekbergen / Man in Beekbergen met inbrekerswerktuig aangehouden

Man in Beekbergen met inbrekerswerktuig aangehouden

BEEKBERGEN – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 23-jarige man uit Apeldoorn aangehouden. De man had inbrekersgereedschap bij zich en werd na een melding uit Apeldoorn in Beekbergen aangehouden.

Agenten kregen rond middennacht een inbraakmelding bij een bedrijf aan de Laan van Malkenschoten in Apeldoorn, waarbij iemand van het terrein was gevlucht. Agenten die uitkeken naar de gevluchte persoon, troffen kort na de inbraakmelding een man aan die voldeed aan het signalement. Hij liep langs de Arnhemseweg in Beekbergen. Toen de agenten de man controleerden, ontdekten zij dat hij inbrekerswerktuig bij zich had. De Apeldoorner is aangehouden en voor nader verhoor ingesloten op het politiebureau. Het werktuig is in beslag genomen. Op het politiebureau bleek dat de man ook nog voor ongeveer 500 euro aan boetes had openstaan. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.