Home / Angerlo / Nieuwe expositie in de Galluskerk

Nieuwe expositie in de Galluskerk

ANGERLO – In de Galluskerk is van 14 april tot en met 6 mei de expositie met werken van Hetty Wolters en Klaske Vrieswijk te zien. De laatste werken van Wolters zijn wat herkenbaarder en kenmerken zich door het weglaten van overbodige vormen waardoor en spannende composities te voorschijn komen. De beelden van Vrieswijk hebben als onderwerp vaak vogels, bomen en mensen, gestileerd afgebeeld. De inspiratie haalt de kunstenaar uit eigen omgeving, maar soms ook uit de oervorm van de steen of het hout. De expositie is iedere zaterdag en zondag van 14.00 tot 16.00 uur te bezichtigen. De toegang is gratis.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.