Home / Klarenbeek / Vrouwenvereniging Antoe zoekt nieuwe leden

Vrouwenvereniging Antoe zoekt nieuwe leden

KLARENBEEK – Vrouwengroep Antoe uit Klarenbeek bestaat uit een enthousiaste groep leden die tien maal per jaar bijeen komen, eens per maand op de donderdagavond. Er zijn acht thema’s die jaarlijks terugkeren en die zorgen voor een leuke, boeiende en gezellige avond. Om het nog gezelliger te maken zoekt Antoe nieuwe leden. Op 12 april komen de vrouwen weer bij elkaar in Ons Gebouw. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Mirian Molenveld via e-mail. mea.molenveld@veluwecollege.nl of via tel. 06 – 10164174.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.