Home / Bronkhorst / Paasviering Oecumenische basisschool

Paasviering Oecumenische basisschool

BRUMMEN – Op de Oecumenische basisschool in Brummen was het donderdag een feestelijke dag. Enige weken hadden ze naar deze dag toegewerkt en donderdag werd het thema Lentekriebels afgesloten en hebben ze Pasen gevierd. Vorige week vrijdag hadden de kinderen uit de groepen 1 t/m 3 een Palmpaasoptocht gelopen. De versierde Paasstokken zagen er weer prachtig uit. Op donderdag 5 april werd de schooldag begonnen met een Paasontbijt. Er werd genoten van een zelfgemaakte fruitcocktail. De kinderen van groep-8 zorgden voor een prettige begeleiding van alle groepjes. Tijdens en na de maaltijd konden de kinderen genieten van het Paasverhaal. Dit werd gespeeld door verschillende groepjes kinderen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.