Home / Velp / Casa Intermezzo wordt gesloopt

Casa Intermezzo wordt gesloopt

VELP – De sloop van Casa Intermezzo in Velp is begonnen (foto). Casa Intermezzo was het tijdelijke onderkomen van diverse zorginstellingen van Innoforte tijdens verbouwingen van die zorginstellingen. Innoforte had liever gezien dat Casa Intermezzo nog wat langer bleef staan omdat het Lorentzhuis ook nog verbouwd moet worden. De bewoners van het Lorentzhuis moeten op zoek naar een ander tijdelijk onderkomen.
In september besloot de gemeenteraad van Rheden, op advies van het college, dat Casa Intermezzo toch gesloopt moest worden. Dit moest volgens het college, in verband met gemaakte afspraken en na klachten van omwonenden. Volgens afspraak had Casa Intermezzo in oktober 2010 al gesloopt moeten worden. – Foto Wencel Maresch.

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.