Home / Dieren / Damestriplets stelen de show

Damestriplets stelen de show

DIEREN – Op het eigen complex van jbv Boul’Animo is gestreden om het clubkampioenschap triplette. Opvallend detail dit jaar was de deelname van 3 complete damesteams, die allen opmerkelijk presteerden. Tien teams streden op het scherpst van de snede met elkaar in vijf voorgelote ronden om de finaleplaatsen. Het team van Ans Nootenboom, Elze van Ree en Hennie Bosman (foto) wist alle partijen op soms spectaculaire wijze, te winnen. Zij haalden dan ook terecht de finale. Hierin moesten zij echter met 13-3 hun meerderen erkennen in het trio Wim van Ree, Theo van der Meer en Cor Nootenboom.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.