Home / Klarenbeek / Paasvuur & Springstof bij Jeugdcentrum de Hulsbosch

Paasvuur & Springstof bij Jeugdcentrum de Hulsbosch

KLARENBEEK – Zondag 8 april, Eerste Paasdag, is het bij Jeugdcentrum de Hulsbosch weer tijd voor het inmiddels traditionele Paasfestijn! Er is dankzij de medewerking van de familie Plante een nieuwe locatie gevonden aan de Koperdijk in Klarenbeek.


Het feestterrein is geopend vanaf 16.00 uur. De muziek wordt deze middag verzorgd door het inmiddels roemruchte DJ-duo van het huis: Lars en Milan.
Rond 20.00 uur wordt, na goedkeuring door de brandweer, het paasvuur ontstoken! De afgelopen weken is met man en macht gewerkt aan de enorme hoop snoeihout. Veel mensen hebben hun medewerking verleend door het snoeihout aan de Koperdijk te brengen waar het bestuur erg blij mee is. Het Paasfeest wordt opgeluisterd door Springstof, dé feest en rockband! Deze band met Joyce als leading lady en Marco als leading man speelt de zaal plat. Springstof bestaat uit Joyce (Djoiz): leadzang, Marco: leadzang en gitaar, Henk: gitaar en background zang, Raf: basgitaar en background zang, Freddy: drums en Lesley: toetsen.
Ook in de periode na Pasen zijn er nog de nodige activiteiten door Jeugdcentrum de Hulsbosch. Kijk op de site: www.dehulsbosch.nl.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.