Home / Eerbeek / Johanna Huiskamp bezoekt Beekwal

Johanna Huiskamp bezoekt Beekwal

EERBEEK – De leerlingen van de de Johanna Huiskampschool in Eerbeek, uit de groepen 1 en 2, de bewoners van verzorgingshuis de Beekwal vereerd met een bezoekje tijdens de palmpaasoptocht. Ze hebben verschillende liedjes gezongen en een mooi paaswerkje aangeboden. Ook werd de bakker niet vergeten, want hij had voor alle kinderen een broodhaantje gebakken, die ze eerst zelf gemaakt hadden. Voor de bakker werd ook een mooi paaswerkje gemaakt. Veel ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s en andere belangstellenden keken naar de vrolijke optocht. Het werd een geslaagde ochtend.

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.