Home / Bronkhorst / Paasontbijt op De Krullevaar

Paasontbijt op De Krullevaar

BRUMMEN – Donderdagmorgen hebben leerlingen van openbare basisschool De Krullevaar in Brummen samen aan het Paasontbijt gezeten. Iedere groep in hun eigen lokaal. Er was gevraagd om in pyjama op school te verschijnen en aan die oproep hadden vooral de jongste leerlingen gehoor gegeven. Zelfs de juffen deden mee en waren gekleed in een ochtendjas. De kinderen hadden zelf placemats gemaakt en die droegen bij aan de feestelijk gedekte tafels. Het ontbijt bestond uit een lekker vers bolletje, een snee brood, paasbrood en natuurlijk een eitje. Aan de kinderen werd melk en sinaasappelsap geserveerd. De scholieren hebben er van gesmuld en konden vervolgens fit aan de dagelijkse schooltaak beginnen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.