Home / Bronkhorst / Goede opkomst jaarvergadering Phoenix

Goede opkomst jaarvergadering Phoenix

BRUMMEN – De jaarvergadering van Vrouwenkoor Phoenix is goed bezocht door leden. Een aantal leden werd in het zonnetje gezet. Vice voorzitter Nettie Elshof nam na zes jaar afscheid en bestuurslid Henny Verveld nam afscheid na ruim drie jaar. Wicha ter Maat, medeoprichtster van het koor, Nettie onel en Gea Valk nemen de bestuurstaken over. Toos Pelgrim gaat de afgetreden voorzitter, Carla Elshof, vervangen.

Omdat er minder inkomsten zijn, onder andere door het wegvallen de subsidie, dachten de koorleden actief mee hoe de kas van Phoenix weer gespekt kon worden. Zo zal Phoenix waarschijnlijk vertegenwoordigd zijn op de jaarmarkt van Brummen met Pinksteren. In de herfst gaan de leden bloembollen verkopen.
Bloemen en een bondsspeld werden uitgereikt aan drie jubilarissen. Gera Buter en Jenneken kerkhof omdat zij twaalf en een half jaar lid zijn en Els Koelewijn omdat zij al 25 jaar lid is van het koor.

www.vrouwenkoorphoenix.nl
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.