Home / Rheden / Snelheidsmetingen herinrichting Oranjeweg

Snelheidsmetingen herinrichting Oranjeweg

RHEDEN – De gemeente Rheden is begin april begonnen met snelheidsmetingen op de Oranjeweg in Rheden. De herinrichting van de Oranjeweg staat gepland voor 2015. Eerder al kwamen buurtbewoners met een petitie bij de gemeente omdat de Oranjeweg onveilig zou zijn. Om die reden worden er nu snelheidsmetingen gehouden.

De herinrichting van de Oranjeweg gebeurt in 2015, maar de gemeente geeft aan dat de Oranjeweg een gebiedsonsluitingsweg is voor lijnbus 29 en de hulpdiensten. Wel zullen de fietsstroken iets breder worden waardoor de rijbaan smaller wordt. Er wordt een plateau op de kruising van de Oranjeweg en de Haverweg aangelegd en mogelijk wordt een plateau geplaatst op de kruising met de Arnhemseweg.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.