Home / Regio / De Stoomtrein rijdt weer met Pasen

De Stoomtrein rijdt weer met Pasen

REGIO – De Veluwsche Stoomtrein Mij start met Pasen weer met de bekende Paasritten. Zondag 8 en maandag 9 april is het weer historisch verantwoord op de Koningslijn. Op beide Paasdagen kan men om 12.30 uur opstappen op station Beekbergen of om 13.25 uur op het NS station in Apeldoorn. Daarna gaat de reis verder naar Beekbergen en Eerbeek. Op station Beekbergen blijft de stoomtrein veertig minuten staan. Voor jong en oud de gelegenheid kennis te maken met het stoomdepot. Na de ontdekkingstocht wordt er gefloten en kan de terugreis beginnen. Om 16.04 uur is de trein weer terug in Apeldoorn.

www.stoomtrein.org
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.