Home / Rheden / Uniek evenement 6×6

Uniek evenement 6×6

Na het succes van vorig jaar wordt er dit jaar weer een Posbank 6×6 gehouden op zaterdag 21 april. Het is een uniek fietsevenement op de Posbank, nabij Rheden. Die dag kan de Posbank tot 36 keer beklommen worden. Nieuw dit jaar is dat er ook (hard)gelopen kan worden. Alleen door de inzet van vele vrijwilligers kan deze unieke actie die ook dit jaar in het kader van de fondswerving voor Alpe d’HuZes staat een succes worden. Vrijwilligers die graag willen helpen kan zich aanmelden via e-mail. info@posbank6x6.nl. Ook inschrijven is nog mogelijk via de website.

www.posbank6x6.nl
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.