Home / Eerbeek / Googlers Badminton Stratentoernooi

Googlers Badminton Stratentoernooi

EERBEEK – De organisatie van het zevende stratentoernooi van Badmintonclub ’t Pluumpje kan weer terugkijken op een zeer geslaagd toernooi. Er hadden zich 21 teams aangemeld. Samen hebben zij 126 wedstrijden gespeeld. De Googlers wonnen uiteindelijk voor De Buitenstaanders en de Fantastic Four.
Alle punten per team werden bij elkaar opgeteld. Het was een hele spannende race, met een verrassende winnaar, namelijk de vriendengroep de Googlers. Voor het eerst hadden zij zich aangemeld en ze gingen gelijk met de wisselbeker weer naar huis. Naast de 1e, 2e, 3e en poedelprijs werd er nog een pechprijs uitgereikt. Deze ging naar een team van Last Gear, één van hun leden heeft namelijk tijdens het toernooi een vervelden blessure opgelopen.
Een vaak gestelde vraag is waarom het stratentoernooi heet, terwijl de wedstrijden in sporthal de Bhoele wordt gespeeld. De organisatie gaat er van uit dat de term stratentoernooi in Eerbeek en omgeving een bekend fenomeen is door de volleybalverenigingen die in diverse dorpen soortgelijke toernooien organiseren. Het gaat erom dat je met een team vrienden, buren, collega’s, familieleden, etc. inschrijft en een gezellige sportieve avond/dag hebt. Meer info is te vinden: www.bctpluumpje.nl.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.